‘Në qofsh burrë i menqur’, një interpretim me shumë urtësi nga Mirush Kabashi (VIDEO)

‘Në qofsh burrë i menqur’, një interpretim me shumë urtësi nga Mirush Kabashi (VIDEO)

Mirush Kabashi ishte aktor i më se 100 roleve në teatër dhe kinematografi, ku ndër to më i veçanti është ai i Sokratit tek “Apologjia e fundit e Sokratit”.

Kabashi përgjatë viteve të fundit ka interpretuar poezi dhe monologje duke u bërë një nga interpretuesit më të mëdhenj shqiptar, me të cilat do të mbetet i paharruar në mendjen e publikut.

Kabashi ndërroi jetë më 5 dhjetor në moshën 75-vjeçare.

LEXO EDHE:

Back to top button