Në tetë shkolla në Shkup alarm për bombë të vendosur

Në tetë shkolla në Shkup alarm për bombë të vendosur

Në SPB Shkup sot pak para mesditës janë bërë denoncime se në adresën elektronike të tetë shkollave të mesme në Shkup është dërguar kërcënim për mjet të vendosur shpërthyes.

“Menjëherë pas marrjes së denoncimit, nga nëpunësit policorë janë ndërmarrë masa për evakuimin e sigurt nga shkollat dhe në vijim janë kontrollet antiterroriste dhe janë duke u ndërmarrë masa për zbardhjen e rasti”, informuan nga MPB.

LEXO EDHE:

Back to top button