Netanyahu: Do të luftojmë derisa të arrijmë të gjitha objektivat tona

Netanyahu: Do të luftojmë derisa të arrijmë të gjitha objektivat tona

Duke folur në fillim të takimit javor të kabinetit të dielën, kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu tha se do të luftojë derisa të arrijë të gjitha objektivat.

“Forcat tona po operojnë në Rafah, Shejaya, kudo në Rripin e Gazës. Dhjetëra terroristë po eliminohen çdo ditë.

Kjo është një luftë e vështirë që po zhvillohet mbi tokë, ndonjëherë në luftime trup me trup dhe gjithashtu nën tokë”, tha Netanyahu.

“Ne jemi të përkushtuar të luftojmë derisa të arrijmë të gjitha objektivat tona: Eliminimin e Hamasit, lirimin e të gjithë pengjeve tona, sigurimin që Gaza të mos përbëjë më kurrë një kërcënim për Izraelin dhe kthimin e sigurt të banorëve tanë në shtëpitë e tyre në jug dhe në veri”, tha ai.

LEXO EDHE:

Back to top button