Ngritja e temperaturave të larta në Gjermani na sjell këto pamje të pazakonta

Temperaturat e larta që kanë përfshirë Gjermaninë kanë bërë që banorët të kërkojnë pije freskuese në lumenjtë e qytetit

Një shembull i tillë na vjen nga qyteti i Ulmit, ku banorët u vërsulën drejt lumit Danub, i cili kalon nëpër qytet. Bëhet fjalë për regatën tradicionale Schwermontag, e cila këtë vit për shkak të vapës ishte e stërmbushur dhe shumë e vogël për t’i mbajtur të gjithë të interesuarit.

Ditët e fundit, merkuri në termometrat në Ulm është rritur në pothuajse 40 gradë, gjë që është jashtëzakonisht e nxehtë për gjermanët. Kështu, banorët vendas vendosën të zëvendësojnë rrugët e nxehta të qytetit me ujin e këndshëm të lumit Danub.

Pamjet nga Ulm duken vërtet të pazakonta.

LEXO EDHE:

Back to top button