Nis turneu më fond shpërblyes prej 3.5 mln euro

Një ndër turnet më të mëdha në botën e tenisit, Mastersi në Toronto, nis sot me garat që sjellin tenis emocionues. Turneu në Kanada është pjesë e Serisë 1000 dhe ka fond shpërblyes në vlerë prej 3.5 mln dollarë.  Fituesi i turenu në Toronton përpos që fton 1000 pikë, të vlesvshem për renditjen ATP, do të arkëtojë edhe 370 mijë dollarë.

- Advertisements -

Në konkurencën e femrave, turneu do të zhvillohet në Montreal, ku fondi shpërblye do të jetë 1.8 mln dollarë, ndërsa fituesja, përpos pikëve të planifikuara, do të përfitojë edhe 221 mijë dollarë.

LEXO EDHE:

Back to top button