Një familje me nëntë anëtarë jeton në një autobus: Ata kanë udhëtuar nëpër SHBA për 4 vjet, dhe…

34-vjeçarja Britney dhe 37-vjeçari JD kanë 7 fëmijë dhe aktualisht janë në një “udhëtim familjar amerikan” siç thonë ata.

Familja ka 4 vjet që udhëton nëpër SHBA me një autobus të konvertuar. Fëmija më i madh është 11 vjeç, ndërsa më i vogli është vetëm 4 muajsh.

Detajet e udhëtimeve të tyre ata i publikojnë në TikTok, ku janë më aktivë, por edhe në rrjete të tjera sociale. Në video, çifti tregon pjesën e brendshme të autobusit dhe njerëzit thonë se janë më të befasuar nga vendndodhja e krevatit të tyre dopio.

“Kur të hyni në dhomën tonë të ndenjes, do të vini re se kemi dy kolltukë të gjatë me 6 rripa sigurie. Është një hapësirë ​​veçanërisht e mirë për netë filmash së bashku. Krevati ynë zbret nga tavani”, shpjegon Britney në një nga videot.

@jdandbritney While we were thinking about building the bus we realized a space dedicated to the master bedroom would be a waste for our lifestyle. JD and I tend to be early to rise, and our goals was to make everything as functional as possible without sacrificing anything. (Plus if we do feel lazy it helps to get us going.) When designing the bus we knew we didn’t need a master bedroom to lounge around in, but the kids sure love to hangout in theirs. The two U-shaped bunks were originally planned to be built into private spaces similar to tour buses, but the kids prefer them open for now. When they were little bedtime was easily set for the same time for everyone. As the’ve gotten older Gunner and Kinsey have Paperwhite Kindles with the unlimited plan allowing them the opportunity to stay up and read later than their siblings. We also rotate through the top 4 oldest for staying up late with Mom and Dad “past bedtime.” It’s kids pick if we play a board game, watch a movie, or work on a puzzle together. With our unconventional lifestyle, weeks straight of hiking National Parks, new museums & cities, and our larger crew thankfully falling asleep isn’t really a problem we have. Occasionally JD has late calls for work (monetary consulting) and the living room couch space left open allows us different bedtimes. Similarly the open kitchen area provides room for starting coffee in the morning, or the occasional late night pregnancy craving. 😉 One last thing… I really appreciate having the bathroom space separating our “master” from the bunkhouse. It gives more of a privacy space to sleeping even in this smaller square footage. Once you have seen how we make this work, could you live without a dedicated master bedroom? #rvlife #rv #bedtime #family #homesweethome #buslife #skoolie #vanlife #tinyhouse #minimalist #minimalism #housetour #bustour #skoolienation ♬ original sound – AmericanFamilyRoadTrip

“Ndërsa mendonim për pajisjen e autobusit, kuptuam se hapësira e dedikuar për një dhomë gjumi master do të ishte një humbje për stilin tonë të jetesës. “JD dhe unë jemi zakonisht herët dhe qëllimi ynë ishte ta bënim hapësirën sa më funksionale pa sakrifikuar asgjë”, shton ajo.

Fëmijëve të tyre u pëlqen të lexojnë dhe u pëlqen të ecin së bashku si familje.

“Me stilin tonë jokonvencional të jetesës, me javë të tëra ecje nëpër parqe kombëtare, muzeume dhe qytete, dhe ekuipazhin tonë gjithnjë në rritje, për fat të mirë gjumi nuk është problem. Herë pas here JD ka telefonata me vonesë në lidhje me punën (këshilla monetare),” thotë Britney, raporton The Sun.

@jdandbritney We built a bus house for our family 5 years ago!! Check it out, and tell me if you built a bus would you want a drop down bed? Check back to see how we all sleep in this bus! #skoolie #rvlife #rvliving #vanlife #vanlifetravel #conversion #tiktokmom #tiktoktravel #travelmom #bigfamily ♬ Sunny Day – Ted Fresco

@jdandbritney How do we feed all these people?? One home-cooked meal at a time. 😉 Part 2, y’all asked… we answer- How do we prepare food?! Like & follow along, I’m posting part 3 soon. What else do you want to see in the bus?? #tiktokmom #familythings #baby #bustour #myhome #homemade #onlyontiktok #largefamily #travellife #traveltiktok #letseat #momsoftiktok #lunchtime #kitchenhacks #familystyle ♬ Sunny Day – Ted Fresco

LEXO EDHE:

Back to top button