Një ministër dhe dy zëvendësministra për Lëvizjen BESA në qeverinë e re


Lëvizja BESA në qeverinë e ardhshme si pjesë e koalicionit “Mundemi”, do të udhëheq me Ministrinë e Bujqësisë, ndërsa do të ketë edhe dy zëvendësministra, atë të arsimit dhe kulturës. Me ministrinë e Bujqësisë do të udhëheq Arianit Hoxha, zëvendësministër i arsimit do të jetë Arafat Shabani dhe zëvendësministër i Kulturës, Sedat Sulejmani.

Arjanit Hoxha – Ministër i Bujqësisë
Arafat Shabani – zv. Ministër i Arsimit
Sedat Sulejmani – zv. Ministër i Kulturës

LEXO EDHE:

Back to top button