Një mysafir në një restorant la një bakshish prej 10 mijë dollarësh – arsyeja është shumë e trishtueshme!

Një mysafir në një restorant la një bakshish prej 10 mijë dollarësh - arsyeja është shumë e trishtueshme!

Punonjësit në Mason Jar Caffee në Michigan u befasuan kur gjetën një bakshish prej 10,000 dollarësh pranë njërës prej faturave, por ata u befasuan edhe më shumë kur mësuan se çfarë fshihej pas lëvizjes.

“Ndonjëherë marr një bakshish prej 100 dollarësh. Por kurrë aq sa tani”, tha menaxheri i restorantit, Tim Sweeney.

 

 

 

Mbrojtësi bujar, i identifikuar si Mark, i la stafit të restorantit një bakshish prej 10,000 dollarësh për një faturë që arrinte në 32,43 dollarë.

Sweeney shpjegoi se ishte tronditur kur pa faturën dhe menjëherë nxitoi te zotëria bujar për ta falënderuar dhe më pas i ftuari zbuloi arsyen e trishtuar pas lëvizjes së tij, shkruan “The Hill”.

“Ishte në qytet për një funeral”

“Ishte një shenjë kujtimi për mikun e tij që vdiq së fundmi dhe funeralin e të cilit e kishte bërë në qytet. Ishte në fakt një akt dashamirësie që preku kaq shumë njerëz”, shpjegoi kamerierja Paige Malik.

 

 

 

Restoranti vendosi që ata do ta ndanin bakshishin mes nëntë kolegëve dhe se të gjithë do të shkonin në shtëpi me rreth 1100 dollarë plus.

“Po punojmë shumë. Ne e dimë se në disa ditë fitojmë më shumë dhe në të tjera më pak. Kjo me të vërtetë i ndihmoi të gjithëve”, tha kamarierja.

LEXO EDHE:

Back to top button