Një nga ndërtesat më të mëdha në Kinë, aty jetojnë rreth 20000 banorë!

Një nga ndërtesat më të mëdha në Kinë, aty jetojnë rreth 20000 banorë!

Këta mijëra njerëz jetojnë në një kompleks të njohur si Regent International, një ndërtesë kolosale në qytetin e shekullit Qianjiang, që ndodhet në distriktin qendror të biznesit të Hangzhou. Tani, pse njerëzit që jetojnë këtu nuk priren të largohen? Epo, sepse të gjitha nevojat e tyre janë shumë afër tyre.

Sigurisht, ndërtesa nuk mund të sigurojë ajër të pastër nëse nuk hapni një dritare, kështu që me siguri do të dëshironi të merrni pak ajër dhe të zgjasni këmbët herë pas here. Ndërtesa me pamje mahnitëse është 675 metra e lartë, duke ofruar 260,000 metra katror hapësirë, duke e bërë atë një nga ndërtesat më të mëdha në Kinë.

Kompleksi mund të strehojë deri në 30,000 banorë, megjithatë, aktualisht strehon një numër pak më të ulët prej 20,000. Ju ndoshta po mendoni se çfarë objektesh të mahnitshme ka kjo ndërtesë për të mbajtur njerëzit brenda. Epo, kjo varet shumë nga ajo anë e ndërtesës ku jetoni.

Por cilado anë që mund të jetë, ju do të gjeni lehtësira ashtu siç do të gjeni në qytetin tuaj lokal. Kjo përfshin një fushë masive ushqimore , dyqane berberësh, sallone thonjve, supermarkete të mesme, pishina dhe madje edhe internet kafe. Ndërtesa më parë është bërë virale në mediat sociale falë mbulimit të TikTok të objekteve të saj.

LEXO EDHE:

Back to top button