Njoftim nga Televizioni Alsat-M

Njoftim nga Televizioni Alsat-M

Drejtuar
Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele.
Shkup

Lënda: Njoftim

Shoqëria Tregtare Radiodifuzive, Televizioni Alsat-M -Shkup, ju njofton se me ndryshimet e fundit në Ligjin për Shërbimet Mediatike Audiovizuele, neni 141a paragrafi 2 dhe 3, jemi të detyruar të ftojmë publikisht operatorët kabllorë për të lidhur kontrata të reja komerciale. Duke respektuar rregulloret pozitive ligjore, ju njoftojmë se nga 1 shtatori 2024, operatorët e rrjeteve publike të komunikimit, përkatësisht operatorët kabllorë, duhet t’i paguajnë televizionit ALSAT-M shumën prej 12.30 denarësh + TVSH për parapagues. Shuma do të mbetet në fuqi derisa të ndryshohet.

Me respekt,
SHTR Televizioni Alsat M

LEXO EDHE:

Back to top button