Nuk është 120 me 80: Kaq duhet të jetë tensioni normal i gjakut

Nuk është 120 me 80: Kaq duhet të jetë tensioni normal i gjakut

Jemi mësuar të dëgjojmë që tensioni normal i gjakut është 120 i larti dhe i poshtmi rreth 80. Çdo gjë më shumë, paraqet alarm për kontroll tek internisti apo te kardiologu.

Nëse është më i ulët, është koha për sheqer dhe ujë apo për një filxhan kafeje.

LEXO EDHE:

Back to top button