Nuk ka pritje në pikat kufitare për hyrje dhe dalje nga shteti

Nuk ka pritje në pikat kufitare për hyrje dhe dalje nga shteti

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa dhe nëpër rrugë kryesisht të thata.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur. Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të qarkullimit, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button