OBSH: Europa të mos lehtësojë përpjekjet kundër pandemisë

Europa po përjeton aktualisht një shpërthim në numrin e rasteve me COVID-19 dhe nuk duhet të lehtësojë përpjekjet e saj kundër pandemisë, paralajmëroi sot drejtori i degës europiane të OBSH-së, Hans Kluge.

“Shtetet duhet të marrin masa të synuara dhe proporcionale për të kundërshtuar rritjen e rasteve të infektimit dhe vdekshmërinë”, theksoi ai.

Megjithatë, Kluge sqaroi se organizata konsideron që shkollat ​​duhet të qëndrojnë të hapura deri në fund dhe të mbyllen vetëm si një mundësi e fundit.

LEXO EDHE:

Back to top button