Pako e dyshimtë pranë ambasadës ruse, autoritetet amerikane në alarm

Pako e dyshimtë pranë ambasadës ruse, autoritetet amerikane në alarm

Një pako e dyshimtë e vendosur pranë ambasadës ruse në Uashington ka ngritur në këmbë autoritetet amerikane dhe ekipet e emergjencës.

Dhjetëra forca policie, së bashku me zjarrfikës e xhenierë të ushtrisë mbërritën në vendngjarje pas lajmërimit dhe rrethuan zonën.

Pakoja është asgjësuar ndërkohë që ende nuk ka të dhëna zyrtare nëse brenda saj kishte material të rrezikshëm që mund të rrezikonte jetën e diplomatëve rusë apo kalimtarëve të rastit.

Ngjarja vjen pasi një letër bombë shpërtheu pranë ambasadës së Ukrainës në Spanjë, ndërkohë që letra të tjera kërcënimi ishin dërguar dhe në disa përfaqësi të tjerë ukrainase nëpër botë.

LEXO EDHE:

Back to top button