Pamje mahnitëse nga transporti publik: Njerëzit janë duke hipur në autobus, kur papritur gjithçka është e bardhë

Pamje mahnitëse nga transporti publik: Njerëzit janë duke hipur në autobus, kur papritur gjithçka është e bardhë

Ne shohim një duzinë njerëz të ulur në një autobus, brendësia e të cilit, duke përfshirë sediljet, është e mbuluar me borë! Një duzinë njerëz janë ulur të qetë me xhaketa dhe presin stacionin e tyre, dhe ndoshta temperatura në automjet nuk ishte më e këndshme. Videoja është regjistruar më 18 nëntor dhe bora dyshohet se binte përmes çatisë së dëmtuar të autobusit.

LEXO EDHE:

Back to top button