Paralajmërim i rëndësishëm – kanceri përhapet tek të rinjtë

Flamujt në qendër të Uashingtonit: 27,400 gjithsej. Po aq njerëz nën moshën 50 vjeç pritet të diagnostikohen me kancer të zorrës së trashë në vitin 2030

Flamujt qëndrojnë si pjesë e një instalimi për të mbështetur më shumë kërkime, mundësi trajtimi dhe financim për   kancerin e zorrës së trashë.   Aktivistët organizuan apelin në Qendrën e Uashingtonit të mërkurën, 13 mars 2024. Flamujt përfaqësojnë më shumë se 27,400 persona nën moshën 50 vjeç, të cilët parashikohet   të diagnostikohen me   kancer të zorrës së trashë në vitin 2030. /dw

LEXO EDHE:

Back to top button