Për të vozitur këtë veturë nuk ju duhet një patentë shofer

Prodhuesi francez i veturave Citroen ka bërë një kthesë të vogël në kompaninë e veturave me veturën e saj plotësisht elektrike.

- Advertisements -

Emri i tij është Ami dhe merret me qira për vetëm 22 dollarë në ditë, dhe ka dy vende dhe është aq i vogël sa nuk të nevojitet patentë shoferi, por duhet të jesh mbi 14-vjeç për të vozitur njëv eturë të tillë.

Copyright maison-vignaux @ Continental Productions

Të paktën kështu është në Francë.

Me një mbushje të vetme ju mund të përshkoni rreth 70 km dhe shpejtësia maksimale e tij është rreth 45 km / orë, gjë që nuk është e lavdërueshme. Akoma, duket perfekte për qytetin.

LEXO EDHE:

Back to top button