Perez: Ardhmëria evropiane është në duart e juaja

Perez: Ardhmëria evropiane është në duart e juaja

Euro-deputetja Iraçe Garsija Perez gjatë qëndrimit të saj në Shkup theksoi se Republika e Maqedonisë së Veriut i takon familjes evropiane. Megjithatë u shprehë e prerë se është koha që interesat partiake të lihen anësh dhe të arrihet kompromis për të realizuar reformat e nevojshme.

“Kam ardhur në një moment të rëndësishëm, hapja e negociatave dhe procesi i skriningut. Një punë duhet të jetë e qartë, RMV-ja i takon Evropës ajo është  pjesë e familjes evropiane. Por ardhmëria është në duart e juaja dhe në vullnetin e  Kuvendit dhe qytetarëve. Është e rëndësishme që interesat partiake të lihen anësh dhe të bashkohen përpjekjet që të gjendet kompromis për reformat e nevojshme”, tha Perez.

LEXO EDHE:

Back to top button