Përfundon qiell-gërvishtësja më e lartë në Evropë

Përfundon qiell-gërvishtësja më e lartë në Evropë

Është përuruar në Varshavë të Polonisë qiell gërvishtësja më e lartë në Evropë, e njohur ndryshe si kulla Varso. Ndërtesa është e gjatë 310 metra dhe për momentin është godina më e lartë e Bashkimit Evropian. Qiell gërvishtësja është e pajisur me zyra, restorante, dyqane dhe nisi të ndërtohej në vitin 2017. Ajo është e vendosur në qendër të Varshavës në një vend pranë stacionit hekurudhor të qytetit. Qiell gërvishtësja është 53-katëshe dhe ka një sipërfaqe 70.000 metra katrorë.

LEXO EDHE:

Back to top button