Policia shpëton 3 motra të mitura në kufirin SHBA-Meksikë

Policia shpëton 3 motra të mitura në kufirin SHBA-Meksikë

Zyrtarë të emigracionit në Meksikë arritën të shpëtojnë 3 fëmijë që ishin braktisur në lumin në kufirin SHBA-Meksikë. Një 9-vjeçare, një 6-vjeçare dhe një 1-vjeçare u gjetën mes shkurreve të lumit, të fshehur nga policia kufitare dhe tashmë janë bërë pjesë e programit të emigrantëve në Meksikë.

9-vjeçarja tha se janë të terja motra nga Salvadori, por nuk ka dhënë asnjë detaj tjetër për familjen e tij.

SHBA-ja ka shtuar kontrollet në kufi, sidomos në kufirin jugor, për mijëra emigrantë që duan të arrijnë Shtetet e Bashkuara, nga vendet e Amerikës Latine, sidomos ata nga Kuba, Haiti dhe Nikaragua.

LEXO EDHE:

Back to top button