Princi George paralajmëroi shokët e klasës: Babai im do të bëhet mbret, kini kujdes

Princi George paralajmëroi shokët e klasës: Babai im do të bëhet mbret, kini kujdes

Princi George po edukohet nga prindërit e tij me idenë se një ditë do t’i takojnë detyra të larta. Ai është djali i parë i trashëgimtarit trashëgimtarit të fronit britanik Princ Ëilliam dhe i dyti në linjën e pasardhësve të Mbretërisë së Bashkuar, i cili duket se ka një ndjenjë të plotë të statusit të tij dhe rolit të tij të ardhshëm.

Djali i madh i Princit Ëilliam, sipas ekspertit mbretëror dhe autorit Katie Nicholl, foli me shokët e klasës për familjen e tij dhe u dha atyre këshilla. “Babai im do të bëhet mbret, kështu që kini kujdes”, mësohet të ketë thënë ai.

Sipas Nicole, George ka mësuar se edhe ai do të bëhet monark. Megjithatë prindërit e tij përpiqen të mos e mbytin me përgjegjësi, ndonëse të tre fëmijët i rrisin me ndjenjën e detyrës. Ai mësoi se do të bëhej mbret në moshën shtatë vjeçare.

“George e kupton se një ditë do të bëhet mbret dhe si djalë i vogël gëzonte me shokët në shkollë, duke përdorur shprehjen ‘Babai im do të bëhet mbret kështu që ju më mirë kujdes”, tha ai .

Princi George thuhet se zbuloi se do të bëhej Mbret i Anglisë diku rreth ditëlindjes së tij të shtatë, por nuk është një detaj që ai e ka zbuluar publikisht.

Sipas librit të shkruar nga Nicole, Kate Middleton admiron teknikat e prindrëimit të përdorura nga Princi Edward dhe gruaja e tij, pasi ata arritën të balanconin fëmijët e tyre, megjithëse ata vetë janë anëtarë të familjes mbretërore.

LEXO EDHE:

Back to top button