Qeveria e RMV: AD ESM ka prodhuar dje 11,861 MWh energji elektrike

Qeveria e RMV: AD ESM ka prodhuar dje 11,861 MWh energji elektrike

Në termocentralet janë prodhuar 8737 MWh. Dy blloqe të REC Manastir dhe një bllok i REC Oslomej janë në funksion. Në TEC-in e Negotinës janë duke vazhduar aktivitetet e servisimit dhe remontit për fuqizimin e termocentralit për periudhën e ardhshme kur pritet konsumi më i lartë i energjisë elektrike.

Më 21.10.2022 janë prodhuar 3124 MWh në hidrocentralet dhe në parkun e erës të Bogdancit,
thuhet në njoftimin e sotëm të Qeverisë.

LEXO EDHE:

Back to top button