Rabotniçki, në një ditë prezanton 5 përforcime

Ditë më parë, Rabotniçki konfirmoi Aleksandar Vllaho, ndërsa so promovoi 5 emra të rinj në fillim të përgatitjeve për vazhdimi e sezonit të ri. Emrat e rinj janë: Burhan Mustafa, Marjan Rostovski , Andrej Kirovski dhe të rinjët Mario Stankovski dhe Andrej Lazarov.

- Advertisment -

Në këtë mënyrë “romantikët” kanë forcuar të gjitha linjat e skuadrës. Mustafa do të shtojë konkurencën në portë, Lazarovski e Ristovski janë në linjën e mbrojtjes, ndërsa Stankovski është një obcion shtesë për në sulm.

Rabotniçki do të zhvillojë disa stërvitje në SHkup para se të kalojë në Ohër, ku e presin disa dulee miqësore me ekipet e Ligës së Parë të Maqedonisë.

LEXO EDHE:

Back to top button