Rivotimi, votojnë sot të sëmurit, të burgosurit dhe të pamundurit

Rivotimi, votojnë sot të sëmurit, të burgosurit dhe të pamundurit

Në shtatë vendvotime në njësitë zgjedhore 5 dhe 6 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm si dhe të burgosur votojnë sot para rivotimit të nesërm për zgjedhjet parlamentare në shtatë qendra votimi.

Rivotim do të bëhet në vendvotimet 2101 në Zhelinë, 1194 në Krushevë, 1202 po ashtu në Krushevë, 1272 në Ohër, 1470 në Dollneni, 1470/1 edhe në Dollneni, si dhe në vendvotimin 1844 në Strugë.

Të drejtë vote në këto qendra votimi kanë gjithsej 4521 votues. Në vendvotimin 2101 në Zhelinë të drejtë vote kanë 993 votues, në vendvotimin 1194 në Krushevë të drejtë vote kanë 470 votues, në vitin 1202 edhe në Krushevë 298, në 1272 në Ohër 712, në Dollneni 14 në vendvotimin 70. – 659, ndërsa në 1470/1 – 634 dhe në vendvotimin 1844 në Strugë 755 votues.

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka anuluar votimin në këto shtatë vendvotime, ndërsa vendimin e ka konfirmuar edhe Gjykata Administrative. KSHZ-ja i ka ndryshuar gjithashtu edhe anëtarët e këshillave zgjedhorë në këto vendvotime.

LEXO EDHE:

Back to top button