Serish aktivizohen sirenat e alarmit në veri të Mitrovicës

Serish aktivizohen sirenat e alarmit në veri të Mitrovicës

Në orën 22:00 serish janë lëshuar sirenat për alarm në veri të Mitrovicës.

Ato ishin ndalur rreth orës 20:45, pasi më herët ishin lëshuar në orën 17:45, kur edhe serbët lokalë kishin nisur bllokimin e rrugëve në veri.

Zhvillimet në veri vijnë një ditë para hyrjes në fuqi të reciprocitetit për targat dhe letërnjoftimet e lëshuara nga shteti i Serbisë.

Ndërkohë janë mbyllur për qarkullim pikat kufitare në Jarinje dhe Bërnjak.

LEXO EDHE:

Back to top button