Shahpaska dhe Simovski flasin për regjistrimin e personave të pastrehë

Ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jagoda Shahpaska ka realizuar sot një takim me drejtorin e Entit Shtetëror për Statistikë,
Apostol Simovski me çrrastë kanë biseduar për regjistrimin e ardhshëm të popullsisë, për nevojën e bashkëpunimit eventual në regjistrimin e personave të pastrehë.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button