Shkatërrimi i skuterëve filloi në kohë rekord – këtë fundjavë shiheshin rrugëve në të gjithë qytetin

Qytetarët e Shkupit para disa ditësh kanë marrë 500 skuter elektrikë të parkuar në disa lokacione nëpër Shkup, por disa prej tyre tashmë janë dëmtuar nga qytetarët e paskrupullt.

Ata filluan të vozisin të premten dhe u shkatërruan në kohë rekord. Këtë fundjavë ata u lanë kudo në trotuare dhe kryqëzime, ndërsa sot përdoruesit në rrjetet sociale po ndajnë tashmë keqfunksionimet.

Në disa lokacione në të gjithë qytetin, mund të shihni skuterë të lënë mu para vendkalimeve për këmbësorë, ku shqetësojnë kalimtarët dhe disa prej tyre janë dëmtuar.

Për të përdorur një skuter elektrik, qytetarët duhet të shkarkojnë aplikacionin, për të cilin në pika ka një barkod dhe në të ka disa mënyra pagese. Ka edhe paketa promocionale që e bëjnë qiranë më të lirë. Janë blerë 500 skuter. Ndonëse promovimi ishte të premten e kaluar, nga nesër do të fillojë dhënia me qira zyrtare.

LEXO EDHE:

Back to top button