Shpikësit egjiptianë ndërtojnë një makinë që mund të lëvizë në ujë

Tre miq në Egjipt kanë bashkuar kokën dhe kanë krijuar një makinë që mund të lëvizë në ujë. Fotografitë dhe videot e makinës që ‘shkon’ mbi ujë u bënë virale në internet sot.

- Advertisements -

Reuters

Deri më tani, shpikësit thonë se ata kanë prodhuar 12 makina dhe ato tani janë në dispozicion për shitje. Çmimi? Midis 19,000 dhe 44,800 $ në varësi të specifikimeve.

Reuters

Pastaj fola me mikun tim z. Al Manshawi dhe ne krijuam ide dhe planifikuam të prodhonim këtë automjet me burimet më të mira nga Egjipti.

‘Siç mund ta shihni dhe falënderoni Zotin, produkti është i gjithë egjiptian, është bërë nga egjiptianët me material egjiptian.

‘Vetëm motori është japonez.’

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button