Sllupçan, 23 vjet nga shpallja e zonës së lirë

Sllupçan, 23 vjet nga shpallja e zonës së lirë

Në fshatin Sllupçan të Likovës, tek memoriali i dëshmorëve u mbajt manifestini përkujtimor për 23 vjetorin e shpalljes së Zonës së lirë në luftën e vitit 2001. Të pranishëm në këtë event kaq të rëndësishëm ishin ish luftëtarë, familje të dëshmorëve, invalidë të luftës dhe mijëra qytetarë. Prezent kishte edhe shumë përfaqësues të tjerë nga vendi dhe më gjërë.

2 maji paraqet ditën më të rëndësishme të UÇK-së dhe shqitarëve të Maqedonisë e më gjërë.
Pas manifestimit u bënë homazhe tek varrezat e dëshmorëve.

LEXO EDHE:

Back to top button