Sony Playstation ndan 10 lojëra falas

Vitin e kaluar, Sony nisi iniciativën “Qëndro në shtëpi”, në të cilën një numër i madh i lojërave video falas u shpërndanë përdoruesve të konsolës së PlayStation.

- Advertisment -

Tani, nisma “Qëndro në shtëpi” po merr famë, pasi Sony ka njoftuar se po ndan deri në 10 lojëra falas për përdoruesit e saj.

Nëntë nga këto lojëra falas do të jenë në dispozicion nga 25 marsi, dhe do të qëndrojnë të tilla deri më 22 prill.

Sa për ndeshjen e 10-të, Horizon Zero Dawn, ajo do të bëhet falas vetëm në 19 prill.

Lista e plotë e lojërave është kjo:

Paper Beast

Thumper

The Witness

Subnautica

Rez Infinite

Enter the Gungeon

ABZU

Horizon Zero Dawn

Moss(VR)

Astro Bot Rescue Mission(VR)

 

LEXO EDHE:

Back to top button