Stolisja e mjekrës si pemë Krishtlindjesh

Stolisja e mjekrës si pemë Krishtlindjesh

Një burrë ka thyer nëntë rekorde botërore për vendosjen e çdo gjëje në mjekër, nga pirunët deri te kashtë. Strasser i siguroi titujt pasi kishte vendosur gjësende të ndryshme në mjekrën e tij. Gama e çuditshme i artikujve të vendosura përfshin gjithçka, nga kruese dhëmbësh, kashtë, shkopinj dhe bukë për Krishtlindje. Ai u bë i njohur për stolisjen e mjekrës si pemë Krishtlindjesh, një rekord që ai e ka siguruar katër herë. Strasser filloi të vendoste lapsa në mjekër për t’u siguruar që studentët e tij të ishin të vëmendshëm në klasë. “Unë ecja nëpër klasë kur nxënësit nuk po i kushtonin vëmendje orës mësimore dhe thjesht do të më fusja gjëra në mjekër”, tha ai. Një nxënës, i cili vuri re hobin e tij të çuditshëm, i tha atij se duhej të përpiqej të siguronte rekorde botërore. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button