Tapë në timon, shoferi udhëton 16 km me dy goma të shpuara

Tapë në timon, shoferi udhëton 16 km me dy goma të shpuara

Një shofer i dehur udhëtoi për 10 milje me dy goma të shpuara pas një nate jashtë me miqtë.

Gjykata e Magjistraturës në Swansea dëgjoi se  Laurie Rosser, 42 vjeç pavarësisht se kishte çarje të dy gomave në furgonin e tij, vazhdoi të ngiste makinën.

Atij iu pezullua patenta për 17 muaj dhe u gjobit me 300 paund.

Shoferët dëshmitarë thanë se kishin parë një furgon që udhëtonte në autostradë i cili kishte të shpuar gomën e parë dhe të pasme dhe nyjet e çelikut ishin konsumuar.

Policia vlerësoi se furgoni kishte udhëtuar më shumë se 10 milje. 

LEXO EDHE:

Back to top button