“Target Fortesa”, filloi seanca e Këshillit Gjyqësor

“Target Fortesa”, filloi seanca e Këshillit Gjyqësor

Filloi seanca e Këshillit Gjyqësor ku do të diskutohet për vendimin e Apelit për kthimin në rigjykim të lëndës -“Target-Fortesa”, ku mes të dënuarve me 12 vjet heqje lirie është edhe ish drejtori i policisë sekrete, Sasho Mijallkov…

Këshilli Gjyqësor formon grup pune qe do te shqyrtoj procedurën gjyqësore dhe shkalën ku ndodhet gjykimi (mbi bazën e ankesave) në rastet: Transporter, Thesari, Alfa dhe rastin e fundit Target-Fortesa.

Lajmi në përditësim…

LEXO EDHE:

Back to top button