Të gjitha raportimet sot për bomba në shkolla janë të rreme

Të gjitha raportimet sot për bomba në shkolla janë të rreme

Të gjitha njoftimet për bomba të vendosura në 19 shkolla në Shkup të cilat janë dërguar në adresat e tyre elektronike pasdite janë të rreme.

Janë bërë të gjitha kontrollet e nevojshme lidhur me raportimet e sotme nga shkollat ​​e Shkupit pas mesazheve të pranuara në adresën elektronike me kërcënim për mjet shpërthyes dhe është konstatuar se bëhet fjalë për raporte të rreme, konfirmojnë nga MPB-ja.

LEXO EDHE:

Back to top button