Tetovë, filloi seanca gjyqësore kundër 17 vjeçares që dyshohet për vrasje

Tetovë, filloi seanca gjyqësore kundër 17 vjeçares që dyshohet për vrasje

Sot në Gjykatën Themelore në Tetovë, pritet të merret në pyetje e mitura e cila dyshohet për vrasjen makabre natën e 21 dhjetorit të 16 vjeçarit nga fshati Novosellë, komuna e Zhelinës.

Jo zyrtarisht raportohet se e dyshuara ka pranuar veprën për të cilën dyshohet.

Ndërkohë kujtojmë se kohë më parë Sektori për Punë të Brendshme -Tetovë ka njoftuar për grumbullimin e video materialeve nga kamerat e sigurisë, për të parë lëvizjen e të dyshuarës dhe për të hetuar nëse ka dhe persona të tjerë të përfshirë në vrasjen makabre.

 

LEXO EDHE:

Back to top button