Toka pas 100 vjetësh! Çfarë do të ndodhë në trupin e njeriut nëse bie në letargji për 100 vjet?

A është e mundur që një person të flejë 100 vjet? Çfarë teknologjie do të kërkohet? Çfarë do të ndodhte me trupin e njeriut gjatë letargjisë njëqindvjeçare? Dhe çfarë mund t’i presë ata njerëz në të ardhmen e largët?

LEXO EDHE:

Back to top button