Top 15 qytetet më të tmerrshme të braktisura

Top 15 qytetet më të tmerrshme të braktisura

Megjithëse qytetet janë qendra të kulturës, krijimtarisë dhe tregtisë, ndonjëherë kohët e mira nuk zgjasin përgjithmonë. Të penguar nga rëniet ekonomike apo fatkeqësitë natyrore, herë pas here edhe qytetet më të suksesshme përjetojnë rënie dhe, në fund, braktisje. Sot, bëhuni gati të krahasoni të kaluarën me të tashmen e zymtë në këtë listë të 15 qyteteve më të tmerrshme të braktisura.

LEXO EDHE:

Back to top button