Tortë me çokollatë pa yndyrë gati në 15 minuta
Një tortë e pastër me çokollatë që përgatitet shpejt është gjithçka që ju nevojitet.

Përbërësit:
Kora:
– 500 gram biskota të bluara;
– 150 gram margarinë;
– 150 mililitra qumësht (sojë, palme, bajame).
Mbushja
– 85 mililitra qumësht (sojë, palme, bajame);
– 120 gram puding me shije vanilje;
– 100 gram margarinë ;
– 200 gram sheqer;
– 250 mililitra ujë.
– 100 gram çokollatë pa yndyrë;
– 2 lugë vaj.
Përgatitja:
Përzieni biskotat dhe margarinën dhe pak qumësht soje dhe bëni një përzierje kore.
Ziejme ne qumesht pudingun dhe kur te ftohet pak shtojme margarine.
Përhapni një rresht me përzierjen e biskotave, një rresht me mbushje derisa të keni harxhuar të gjithë materialin. E mbulojmë tortën me çokollatë të shkrirë.