Vazhdojnë alarmet për bomba, kësaj radhe përfshihet edhe Banka Popullore

Vazhdojnë alarmet për bomba, kësaj radhe përfshihet edhe Banka Popullore

Ministria për Punë të Brendshme njofton se në ora 10:10 minuta ka marr një denoncim nga Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë së Veriut se në adresën e saj elektronike ka marr kërcënim për vendosjen e një mjeti shpërthyes.

“Menjëherë janë ndërmarr të gjitha masat e nevojshme për evakuimin e sigurt të të punësuarve dhe në rrjedh e sipër janë aktivitetet anti-terroriste. Po merren masa për zbardhjen e rastit”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Ndërkohë paraprakisht, diku rreth orës 09:45 minuta në SPB-Shkup është denoncuar për kërcënim me bombë në 9 shkolla të mesme në Shkup. Gjithashtu janë ndërmarr të gjitha masat për evakuimin e nxënësve, mësimdhënësve dhe stafit teknik të shkollave dhe është kryer kontroll i detajuar nga njësit i anti-terrorit.

LEXO EDHE:

Back to top button