Vazhdojnë të gjobiten qytetarët që nuk mbajnë maska

Gjatë 24 orëve të fundit (16/17.02.2021) në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar gjithsejtë 394 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

- Advertisment -

Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi bën thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button