Vazhdon fushata “BE me ty”, ambasadori Gir do të qëndroj për vizitë në Gostivar

Vazhdon fushata “BE me ty”, ambasadori Gir do të qëndroj për vizitë në Gostivar

Shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian, ambasadori Dejvid Gir sot do ta vizitojë komunën e Gostivarit në kuadër të fushatës “BE me ty”.

Kjo është seria e dytë e vizitave nëpër komuna pas hapjes së negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian në korrik 2022. Qëllimi i vizitave është prezantimi i hapave të rinj në procesin e negociatave për anëtarësim në BE dhe ndikimi i tyre në jetën e përditshme të qytetarëve.

LEXO EDHE:

Back to top button