Vendosen 429 gjoba për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit


Për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 429 shkelje gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button