Venko Filipçe është lideri i ri i LSDM-së

Venko Filipçe doli fitues i zgjedhjeve të brendshme partiake të LSDM-së, duke siguruar një epërsi të konsiderueshme ndaj kandidatëve të tjerë.

Venko Filipçe fitoi zgjedhjet e brendshme partiake për kryetar të LSDM-së, duke siguruar një numër të konsiderueshëm votash ndaj rivalëve të tij.

Rezultatet e zgjedhjeve

Në bazë të rezultateve të 74 nga 77 vendvotime të procesuara deri më tani, Venko Filipçe ka fituar 8474 vota. Pas tij Jovan Despotovski mori 2291 vota, Aleksandar Baidevski 868 vota dhe Slavjanka Perovska 172 vota. Ishin 159 fletë votimi të pavlefshme.

Pjesëmarrja në votime

Nga 23,439 anëtarë të regjistruar me të drejtë vote, 11,964 morën pjesë në zgjedhjet e brendshme partiake, duke reflektuar një angazhim të konsiderueshëm brenda radhëve të partisë.

 

Fitorja e Venko Filipçes në zgjedhjet e lidershipit të LSDM-së thekson mbështetjen e tij të fortë midis anëtarëve të partisë dhe hedh themelet për udhëheqjen e tij përpara.

LEXO EDHE:

Back to top button