[VIDEO] Jeta si një film: Ai nuk i adreson kritikat negative – Sheik arab që mban tigrat, luanët dhe arinjtë si kafshë shtëpiake

Sheikh Humaid Abdulla Albuqaish nga Dubai ka fituar një popullaritet të jashtëzakonshëm në rrjetet sociale falë kafshëve të tij të pazakonta.

Gjegjësisht, Humaid mban si kafshë shtëpiake tigrat, luanët, gatopardët, gjarpërinjtë, ujqërit dhe madje edhe një ari.

Pothuajse çdo ditë në profilin e tij në “Instagram”, ku ndiqet nga më shumë se katër milionë njerëz, Humaid poston foto dhe video të kafshëve të tij ekzotike. Ky milioner pa asnjë frikë u fut duart në gojë kafshëve shtëpiake, luan me to, “lufton”, i nget me makina dhe jahte të shtrenjta.

Shumë në komente e kritikojnë atë për hobi të tij të pazakontë dhe i shkruajnë se kafshët e tij meritojnë një jetë në natyrë, por Humaid nuk iu drejtua komenteve negative.

Duke qenë se është e paligjshme mbajtja e maceve të mëdha si kafshë shtëpiake në Emiratet e Bashkuara Arabe, nuk dihet se si Humaid ka pasur kaq shumë kafshë të egra në publik pa asnjë problem.

 

LEXO EDHE:

Back to top button