VIDEO | ‘Kjo është kaq rrëqethëse’: Njerëzit tashmë po përdorin syze inteligjente Vision Pro në publik

VIDEO | 'Kjo është kaq rrëqethëse': Njerëzit tashmë po përdorin syze inteligjente Vision Pro në publik

“Apple” ka shtyrë edhe një herë kufijtë e teknologjisë me produktin e saj më të fundit – syzet inteligjente për realitetin virtual Vision Pro (“Vision Pro”). Kjo pajisje kryesore ka një çmim të lartë prej 3,500 dollarësh dhe tashmë ka dalë në shitje. Por pamjet e njerëzve që përdorin tashmë këto syze inteligjente u bënë shpejt përmbajtje humoristike dhe një temë e nxehtë në mediat sociale.

Pavarësisht çmimit të lartë, interesi për Vision Pro ishte shumë i lartë edhe para lansimit të tyre (2 shkurt). Supozohet se deri më tani janë shitur më shumë se 200,000 syze inteligjente.

Por reagimet e njerëzve janë të ndara. Ndërsa disa janë të emocionuar me aftësitë e pajisjes, të tjerët janë të tmerruar. Aktualisht, një numër i përdoruesve të mediave sociale po ndajnë video të përdoruesve të Vision Pro dhe sjelljen e tyre në publik gjatë përdorimit të syzeve inteligjente.

LEXO EDHE:

Back to top button