(Video) Kurtit nuk i ndez vetura në Podujevë

(Video) Kurtit nuk i ndez vetura në Podujevë

Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti derisa po qëndron në një vizitë në Komunën e Podujevës, i ndodhi një e pa pritur me veturën e tij. Ai priti një kohë të gjatë por ajo nuk i ndezi.

Krejt kjo shkaktoi huti dhe të qeshura.

LEXO EDHE:

Back to top button