VIDEO/Larja e flokëve me kola mund të ketë përfitime të mëdha!

A keni ëndërr që të keni një kokë plotë me flokë të bukura të dendura dhe vezulluese, por a ju duket pakëz si realitet i zymtë? Nëse keni flokë të butë dhe të dobëta, vazhdoni të lexoni për këtë hile që përfshin kola dhe që nuk shfaqet shum nëpër rrjetet sociale. Shumë gra kanë flokë që nuk kanë vëllim dhe shkëlqim. Kjo nuk është aq e çuditshme nëse mendoni për atë që ne kolektivisht i bëjmë flokëve: larja, ngjyrosja, rregullimi dhe kaçurrelat e shpeshta që bëjmë nuk i bëjnë asnjë favor flokëve. Për fat të mirë, ekziston një produkt i thjeshtë që mund të bëjë të gjitha këto ndryshime të lartë përmendurar, dhe ka të ngjarë të keni tashmë një shishe në frigoriferin tuaj.

- Advertisements -

Kola
A e dini se kola është në të vërtetë e dobishme për shumë gjëra të ndryshme? Ju mund ta përdorni për të hequr yndyrërat në kazanin tuaj ose për të pastruar tualetin, për shembull. Me sa duket, pija e njohur është aq kimike sa mund të pastrojë gjërat. Kush e dinte këtë gjë? Mund ta përdorni gjithashtu për të hequr çamçakëzin nga flokët tuaj (ose të fëmijëve tuaj). Mbushni një tas nga lëngu i kolës dhe vendosni në pjesën ku është i ngjitur çamçakëzi. Lëreni këtë për një kohë të shkurtër dhe do të shihni se sa e lehtë është të heqësh çamçakëzin nga flokët.

LEXO EDHE:

Back to top button