VMRO, akuza për keqmenaxhimin e pandemisë

VMRO DPMNE ka kritikuar Qeverinë e udhëhequr nga Zaev se nuk ka arritur të menaxhojë krizën me pandeminë, duke thënë se Maqedonia ka numër më të lartë të vdekjeve nga gjithë vendet tjera të rajonit si pasojë e mungesës së sistemit të mirëfilltë shëndetësore, mungesës së oksigjenit dhe ndihmës së shpejtë.

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button