VMRO-DPMNE: 600 mijë qytetarë mezi mbijetojnë

VMRO-DPMNE: 600 mijë qytetarë mezi mbijetojnë

Qeveria në largim LSDM dhe BDI po godet sërish xhepin e qytetarëve, thuhet në njoftimin e sotëm të VMRO-DPMNE-së.

“Përderisa SDSM-ja dhe BDI-ja gëzojnë privilegjet dhe komoditetet e detyrës, ata e kanë shkatërruar standardin e jetesës së qytetarëve. Gjithnjë e më shumë qytetarë jetojnë në kufijtë e ekzistencës. LSDM dhe BDI sollën vetëm mjerim dhe varfëri për 7 vjet. Prandaj duhen ndryshime”, thonë nga VMRO-ja.

“Shporta e konsumit të qytetarëve është rritur për 1500 denarë vetëm për muajin mars dhe arrin në 59.000 denarë. Për të ushqyer një familje prej katër anëtarësh, atyre u nevojiten të paktën tre paga minimale. Nuk kanë jetuar kurrë më keq se tani me qeverinë e LSDM-së dhe BDI-së”, – thonë nga kjo parti.

LEXO EDHE:

Back to top button