Votimi në Tetovë, Dauti: Në dy vendvotime janë paraqitur probleme me pajisjet biometrike

Votimi në Tetovë, Dauti: Në dy vendvotime janë paraqitur probleme me pajisjet biometrike

Nga Komisioni Komunal Shtetëror njoftojnë se në Tetovë për momentin ka ndërprerje në dy vendvotime, bëhet fjalë për një vendvotim në Tetovë dhe një në fshatin Bozovcë.

“Kontaktet që i ka pasur Komisioni Komunal i Zgjedhjeve (KKZ) me 177 vendvotime, në 115 vendvotime procesi ka filluar pa asnjë problem. Kemi probleme me pajisjen biometrike në vendvotimin 1977 që gjendet tek objekti i shkollës Liria si dhe me pajisjen biometrike në vendvotimin 2085 që është në fshatin Bozovcë. Mirëpo personat e angazhuar janë në terren dhe po bëjnë përpjekje për rregullimin e të njëjtës”, tha Nazmi Dauti, kryetar i Komisionit Komunal Zgjedhor në Tetovë.

Sipas tij nëse nuk tejkalohet problem me pajisjet biometrike, procesi zgjedhor do të vazhdoj me metodën klasike.

LEXO EDHE:

Back to top button